Duna-parti Apartmanház

Akácos út 2., 2016, Leányfalu, Pest, Hungary
Recommended

Search for all rooms and specials:


Rooms
Capacity (Pers)
 
Price
Room
Capacity
6
 
 
Price
Ft 0.00

A modern bútorokkal berendezett 50 m2-es, két hálószobás apartman,  zuhanyzóval és külön WC-vel, teljesen felszerelt konyhasarokkal, étkezővel, valamint kerti bútorkkal berendezett, nagyméretű terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik.

A földszinti elhelyezkedésének köszönhetően pár lépéssel elérhetjük a szabadtéri főzésnek helyet adó kerti konyhát, vagy a számtalan programlehetőséget magába rejtő Duna-partot.

Mindkét hálószobában 2-2 egyszemélyes (összetolható) ágy, az étkezőben kétszemélyes (140 cm) kanapéágy biztosítja a kellemes pihenést. 

Az apartmanban LED TV-ék, hűtő kis fagyasztó résszel, villanytűzhely + sütő, mikrohullámú sütő, kávé- és teafőző, kenyérpirító biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Room
Capacity
2
 
 
Price
Ft 0.00

A modern bútorokkal berendezett 45 m2-es egy hálószobás apartman, fürdőkádas fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhasarokkal ellátott, étkező + nappalival, valamint  kerti bútorokkal berendezett nagyméretű terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik.

A földszinti elhelyezkedésének köszönhetően pár lépéssel elérhetjük a szabadtéri főzésnek helyet adó kerti konyhát vagy a számtalan programlehetőséget magában rejtő Duna-partot.

A hálószobában egy nagyméretű franciaágy, a nappaliban egy kényelmes két személy részére alkalmas kanapéágy biztosítja a megfelelő pihenést.

Az apartmanban LED TV, villanytűzhely+sütő, mikrohullámú sütő, nagyméretű fagyasztós kombi hűtő, kenyérpirító, kávé- és teafőző, mosógép biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Room
Capacity
2
 
 
Price
Ft 0.00

A modern bútorokkal berendezett Dunára néző emeleti stúdió teljesen felszerelt konyhasarokkal és külön zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 

Hatalmas ablakainak köszönhetően a King Bed méretű ágyból akár fekve csodálhatjuk a Duna vizén kajakozók, sporthajózók által keltett hullámokon megcsillanó felkelő nap sugarait. Az apartmanból közvetlenül egy dunai panorámás kerti bútorokkal berendezett, közös teraszra léphetünk, ahol akár a reggelinket is elfogyaszthatjuk.

Az apartmanban LED TV, villanytűzhely+sütő, mikrohullámú sütő, hűtő kisfagyasztó résszel, kenyérpirító, kávé- és teafűző biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Klimatizált apartman.

Room
Capacity
6
 
 
Price
Ft 0.00

A Dunára néző modern bútorokkal berendezett, két hálószobás apartman, amerikai konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával és közös panorámás terasszal rendelkezik. A King Bed méretű franciaágyas hálószobából akár az ágyban fekve csodálhatjuk az elragadó szentendrei dunaágat.

A nagyméretű franciaággyal és két egyszemélyes ággyal berendezett családi hálószoba ablaka akácossal és patakparttal határolt csendes utcára tekint.

A kétszemélyes (140 cm) kanapéágyas nappaliból léphetünk ki a páratlan dunai panorámás közös teraszra, ahol borozgatás vagy kávézás közben a minden évszakban gyönyörű Duna-partot csodálhatjuk.

Az apartmanban 2 db LED TV, nagyméretű fagyasztós kombi hűtő, villanytűzhely + sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé- és teafőző biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Klimatizált apartman.

 

Room
Capacity
4
 
 
Price
Ft 0.00

A modern bútorkkal berendezett 45 m2-es egy hálószobás, fürdőkádas fürdőszobával teljesen felszerelt konyhasarokkal berendezett apartman nagyméretű terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik.

A földszinti elhelyezkedésének köszönhetően pár lépéssel elérhetjük a szabadtéri főzésnek helyet adó kerti konyhát vagy a számtalan programlehetőséget magába rejtő Duna-partot.

A hálószobában egy nagyméretű franciaágy, a nappaliban egy kényelmes két személy részére alkalmas kanapéágy biztosítja a megfelelő pihenést.

Az apartmanban LED TV, villanytűzhely+sütő, mikrohullámú sütő, nagyméretű fagyasztós kombihűtő, kenyérpirító, kávé- és teafőző, mosógép biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Room
Capacity
6
 
 
Price
Ft 0.00

A modern bútorokkal berendezett 50 m2-es, két hálószobás apartman, zuhanyzóval és külön WC-vel, teljesen felszerelt konyhasarokkal ellátott étkezős, valamint kerti bútorokkal berendezett nagyméretű terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik.

A földszinti elhelyezkedésnek köszönhetően pár lépéssel elérhetjük a szabadtéri főzésnek helyet adó kerti konyhát, vagy a számtalan programlehetőséget magába rejtő Duna-partot. 

Mindkét hálószobában 2-2 egyszemélyes (összetolható) ágy, az étkezőben két személyes (140 cm) kanapéágy biztosítja a kellemes pihenést.

Az apartmanban LED TV, hűtő kis fagyasztó résszel, villanytűzhely + sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé- és teafőző biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

 

Room
Capacity
8
 
 
Price
Ft 0.00

A Dunára néző modern bútorokkal berendezett két hálószobás apartman, amerikai konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával és közös dunai panorámás terasszal rendelkezik.

A King Bed méretű franciaágyas hálószobából akár az ágyban fekve csodálhatjuk az elragadó szentendrei dunaágat.

A nagyméretű franciaággyal és két egyszemélyes ággyal berendezett családi hálószoba ablaka akácossal és patakparttal határolt csendes utcára tekint.

A kétszemélyes (140 cm) kanapéágyas nappaliból léphetünk ki a páratlan dunai panorámás közös teraszra, ahol borozgatás vagy kávézás közben a minden évszakban gyönyörű Duna-partot csodálhatjuk.

Az apartmanban 2 db LED TV, nagyméretű fagyasztós kombihűtő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé- és teafőző biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Klimatizált apartman.

Room
Capacity
1
 
 
Price
 
Room capacity exceeded

A Dunára néző, modern bútorokkal berendezett emeleti stúdió teljesen felszerelt konyhasarokkal, és külön zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 

A hatalmas ablakainak köszönhetően, és a King Bed méretű ágyból akár fekve csodálhatjuk a panorámát.

Klimatizált apartmanból közvetlenül egy közös teraszra léphetünk, ahol akár a reggelinket is elfogyaszthatjuk.

Az apartmanban LED TV, villanytűzhely + sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé- és teafőző biztosítja a teljes otthoni kényelmet.

Hotel Overview

Elhelyezkedés:

Szentendre és Leányfalu határán, közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő csendes apartmanház, mind a nyugalmas, romantikus pihenésre vágyó, mind a mozgalmas, kalandokat kedvelő vendégek számára kitűnő választás. A közelben rengeteg kultúrális, sportolási, strandolási, szórakozási programok között válogathatnak az itt megszálló vendégek az apartman kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően. A Duna-parti Apartmanház földszinti, különbejáratú apartmanjai kerti bútorokkal berendezett, privát terasszal és kertkapcsolattal, a felső szint apartmanjai terasszal és páratlan dunai panormával rendelkeznek.

A privát szférát kőkerítéssel körbevett, gondozott kert biztosítja, ami helyet ad egy közel száz éves toszkániai hangulatot árasztó melléképületnek, ami a hozzá kapcsolódó, téliesíthető, fedett kültéri konyhájával (grillező, bogárcsozó, gáztűzhely, mosogató, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő) remek helyszínt biztosít családi, baráti, munkahelyi összejövetelek számára.

Az ingyenesen használható napozóágyak, kondicionáló gépek, futópad, kerékpár asztalitenisz, darts, tollas, kosárlabada, footballabda, gumiasztal, strandjátékok,  stb. remek kikapcsolódást nyújtanak mind a tágas kertben, mind a tulajdonos által gondozott  nádassal és fákkal övezett, füves, duna-parti területen. Az apartmanháznál térítés ellenében kajak-kenu bérlés, kishajó, jetski kirándulások (kapitánnyal), banánozás, fánkozás, wakebord, vizisí lehetőségeket kínál.  

Az apartmanház előtti folyó ezen szakasza (szentendrei dunaág) enyhe sodrásának, lassan mélyülő, sóderes partjának köszönhetően fürdésre, úszásra, illetve vizisportokra (kajak, kenu) kiválóan alkalmas.

A vízközelséget kedvelő vendégek számára nagy örömet szolgál az apartmanházhoz tartozó 15 m2-es fürdőlétrával felszerelt úszóstég, ami remek lehetőséget biztosít napozáshoz, horgászathoz, kisebb hajók, csónakok, jetskik kikötéséhez.

Az apartmanház előtt elhaladó duna-parti sétányon és kerékpárúton pár perc alatt elérhetünk  a 150 m-re lévő kitűnő konyhájáról híres Határcsárdához, ahol elfogyaszthatunk egy remek halászlevet.

Amennyiben egy tartalmasabb duna-parti sétára vágyunk, akkor kitűnő célállomások lehetnek az egyik irányban a 2 km-re lévő szentendrei történelmi városrész meglátogatása, vagy a másik irányban szintén 2 km-re található, gyógyvízéről híres Leányfalusi Thermál- és Strandfürdő, ami az év minden napján, hétvégenként éjszakai fürdőzéssel várja a gyermekes családokat, fiatalokat, gyógyulni vágyó vendégeket.

Az apartmanház talán Magyarország egyik legkedvezőbb fekvésű területén helyezkedik el az aktív pihenésre vágyók számára is, mivel a 10 km-re lévő Budapest vagy a karnyújtásnyira lévő Dunakanyar, Pilis-hegység számtalan programlehetőséget kínál az ide látógatóknak.

Kedvcsinálóként egy pár ajánlat a számtalan lehetőség közül: (A távolság megjelölése a Duna-part Apartmanháztól értendő) 

Kultúrális programajánlatok

 Strandolási, fürdőzési lehetőségek

Szentendre, a festők városa      

2 Km

Szentendrei Skanzen

5 Km

Visegrádi vár

15 Km

Esztergomi Bazilika

 

Budapest nevezetességei

20 Km

Szentendrei dunaág         

közvetlen

Leányfalu Thermál- és Strandfürdő   

2 Km

Vizesnyolcas (uszoda) - Szentendre 

5 Km

Lupató Prémium Strand 

10 Km

Dunabogdányi szabadstrand  

10 Km

Szigetcsúcs szabadstrand

 

Aqua Nord csúszdapark               

15 Km

Római Fürdő

15 Km

Budapest Gyógy- és Strandfürdő 

15-25 Km

 Sport- és szabadidő programok  Túraútvonalak

Wakeboard, vizisí,

 

Kajakozás, kenuzás  közvetlen

 

Jetski, banánozás, fánkozás

 

Motorcsónak kirándulás

 

Horgászat

 

Sí tanpálya

1 Km

Visegrádi Sípálya         

15 Km

Visegrádi Bob  

15 Km

Drótkötélpálya 

15 Km

OMSZK-i tó vízisí

10 Km

Szentlászló

 

Dobogókő

 

Ram-szakadék

 

Pilis-hegység

 
Kerékpárút  
  • Dunakanyar kerékpárút                                                                   közvetlen
  • Szigetcsúcs
 

Hotel important information

 Check in

After 14:00 Hours

 Check out

Before 10:00 Hours

 Parking

Parking available free

 Allow pets

No pets allowed

 City Tax

Ft 2.20 p.p.p.n

 Number of rooms

4

 Cancellation conditions

All agreements we enter into are subject to the 'UVH' (Uniform Conditions for the Hotel and Catering Industry). Cancellations for this hotel can be made free of charge until 7 day(s) before arrival.

 Internet/wifi

Wifi available free

 Suitable for disabled / modified rooms

No suitable for disabled

 Public transportation

Public transportation available

 Payment options in hotel

cash, Credit card

 Children age category

Children 0-2 - discount 100%, Children 3-7 - discount 50%

© 2017 HG
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.